Povestea Pizzei Noastre
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
 
Noua ne place pizza! Iar pentru asta tinem mereu sa oferim roduse delicioase si originale, specialitati pe care doar la noi le veti gasi! La El Pizzador sunt multe lucrui care ne fac sa excelam, dar nimic nu este mai important decat angajamentul pe care ni l-am asumat pentru a oferi calitate clientilor nostri.
 
Produsele noastre sunt mereu pregatite doar din cele mai bune ingrediente: legume proaspete – niciodata congelate, aluat de pizza pregatit dupa reteta proprie-originala, paste de cea mai inalta calitate – Barilla si sosurile casei de rosii, alb sau alb cu usturoi pregatite de bucatarii nostri pasionati. Astfel, ne straduim sa depasim asteptarile tale si sa satisfacem pana si cele mai exigente cerinte.
 
La El Pizzador combinam angajamentul asumat pentru calitate, cu ingrediente superioare, pasiune si devotament fata de clientii nostri pentru a obtine produse excelente.
 
ALUATUL  
 
O pizza exceleaza in prim rand, prin blat!
Aluatul din care este obtinut blatul nostru de pizza este pregatit dupa o reteta proprie, din faina superioara. Niciodata congelat, este zilnic pregatit pentru a fi copt perfect si servit! Rezultatul: Blatul intins de mana subtire,
devine crocant odata copt, fiind astfel baza berfecta a pizzelor noastre!

SOSURILE
 
Suntem recunoscuti pentru sosurile noastre!
Pregatite zilnic din ingrediente proaspete, sosurile noastre nu sunt fierte sau congelate! Sosurile pe care le oferim clientilor sunt: de rosii dulce sau picant, alb – simplu sau cu usturoi si deliciosul dressing pentru salate!
Cumparate zilnic, niciodata nu le congelam, depozitam sau vidam! Acestea sunt taiate proaspat, pentru a nu-si pierde din valoarea nutritiva si pentru a oferi o savoare desavarsita produselor pe care le preparam
 
CARNEA SI LACTATELE
  
Produsele din carne pe care le folosim sunt atent alese zilnic. Fiind produse perisabile, acestea sunt in fiecare zi achizitionate, niciodata congelate, tocmai pentru a ne pastra standardele de calitate la cel mai inalt nivel si
pentru a oferi clientilor cele mai bune preparate El Pizzador. Lactatele (branzeturile) pe care noi le folosim la El Pizzador sunt obtinute din lapte de calitate superioara! Suntem recunoscuti de asemenea, pentru produsele originale pe care le preparam cu amestecurile proprii de branzeturi fine! 
 
PASTELE
 
Noi iubim si pastele, de asemenea!
Pastele pe care le preparam sunt obtinute din produse premium – marca Barilla. Compozitiile pastelor noastre sunt preparate dupa retete clasice, imbunatatite si preparate pe loc, proaspat!

Press Esc to close